Engelska – ett viktigt ämne i en allt mer globaliserad värld

Det har blivit lättare att resa och arbeta i andra länder, vilket medför att det har blivit än viktigare att behärska främmande språk och framför allt engelska. Detta har vi i åtanke när vi har engelska här på skolan.

Vi låter alla elever känna att de lyckas samtidigt som vi väljer att utmana eleverna till högre kunskaper genom att låta alla prestera på sin nivå. Eleverna har ett stort ansvar i sitt eget lärande.

Eleverna visar sina kunskaper genom prov, muntliga redovisningar samt ett aktivt deltagande under diskussioner på lektionerna.

Sara Klarqvist

Sara Klarqvist - Engelska