Matematik är ett roligt ämne!

Det är också ett ämne som man kan arbeta på olika sätt med. Praktiskt,teoretiskt, självständigt eller i grupp.

Vår målsättning är att varje elev ska bli så säkra att de behärskar och förstår varje moment inom matematikämnet och därmed kunna klara sig på egen hand i alla situationer.

Hos oss arbetar eleverna för det mesta självständigt och teoretiskt, vi tycker det är viktigt att eleverna övar sig på att ta eget ansvar och därför har eleverna ett beting varje vecka som de ska se till att klara av. Under terminen genomför vi ett stort antal tester för att göra eleverna medvetna om sina kunskaper.

Vi håller ett högt tempo och ställer höga krav på eleverna.

Dennis Oredsson

Dennis Oredsson - NO - Matematik